Εταιρικές Εκδηλώσεις

Από μια απλή επαγγελματική συνάντηση έως μια μεγάλη εκδήλωση της εταιρείας σας κάνετε τη διαφορά με κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό!

Εμείς σας προσφέρουμε τον τεχνικό ή άλλο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη ώστε να περιποιηθείτε τους καλεσμένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Στο πλοίο μας μπορείτε να οργανώσετε επίσης συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων και βραβεύσεις συνδυάζοντας γεύμα ή δείπνο ταξιδεύοντας.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας
Για όλους εσάς τους Βιοτέχνες, Βιομήχανους και Επαγγελματίες, είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε με αποτελεσματικότητα τα νέα σας προϊόντα. Μια μονοήμερη κρουαζιέρα με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο AEGEAN GLORY θα σας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσετε στους πελάτες σας νέα προϊόντα και υπηρεσίες, σε ένα πρωτότυπο και ευχάριστο περιβάλλον, σε ένα από τα σαλόνια μας.
Αυτό θα κάνει τη διαφορά για την πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.

Ανταμοιβή πελατών
Για όλους εσάς τους καταστηματάρχες, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε να «ανταμείψετε» τους πελάτες σας με «βασιλικές» υπηρεσίες. Μια απρόσμενη πρόσκληση από εσάς στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο AEGEAN GLORY θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Θα τους δείξετε με μοναδικό τρόπο την εκτίμηση σας.
Η απόλυτη κρουαζιέρα για τους «απόλυτους» πελάτες σας.

Συνέδρια
Η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός , αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας κάθε συνεδρίου.
Εάν σε αυτούς τους παράγοντες προσθέσουμε την πολυτέλεια του AEGEAN GLORY και τις ομορφιές του Σαρωνικού , τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα ενθουσιάσει εσάς και το κοινό σας.

Οι πολυτελείς , κλιματιζόμενες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του AEGEAΝ GLORY,με το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία του συνεδρίου σας και να αποτυπώσουν στη μνήμη του κοινού σας μια ιδιαιτέρως ξεχωριστή επαγγελματική εκδήλωση.