Κρουαζιέρες & προορισμοί

Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος-Ύδρα-Αίγινα
Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα, με μία μονοήμερη κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού.

Τα AEGEAN GLORY λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου.

Επιπλέον, ο πλούσιος μπουφές, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν τα πιάτα που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως ορεκτικά, κρέας, σαλάτες, γλυκά κ.α.

Πρόγραμμα κρουαζιέρας / Cruise ItineraryΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Το πλοίο μας αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά ή του Φαλήρου. Εάν έχετε κλείσει την κρουαζιέρα με transfer θα ενημερωθείτε για την ώρα περισυλλογής σας από τις κρατήσεις μας. Εάν έχετε κλείσει την κρουαζιέρα με δική σας μεταφορά, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με το λιμάνι και την ώρα αναχώρησης.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ή ΦΑΛΗΡΟ
Επιβίβαση στο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά ή του Φαλήρου
08:15 - Αναχώρηση

ΠΟΡΟΣ
– Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο, ένας πράσινος παράδεισος από λεμονιές και πεύκα. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Ρολόι του Πόρου, απ'όπου έχετε απεριόριστη πανοραμική θέα του νησιού!
– Αναχώρηση από τον Πόρο

Πλούσιο γεύμα (buffet) επί του πλοίου

ΥΔΡΑ
– Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει μια γραφική ποικιλία από υπαίθριες ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα. Τα σοκάκια κρύβουν μικρούς θυσαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Δυνατότητα για μπάνιο.
– Αναχώρηση από Ύδρα

ΑΙΓΙΝΑ
– Άφιξη στην Αίγινα. Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Ναό της Αφαίας, για πανοραμική εκδρομή ή για μπάνιο στην οργανωμένη παραλία κοντά στο πλοίο, με καταγάλανα νερά και ψιλή άμμο. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα φημισμένα φυστίκια Αιγίνης!
– Αναχώρηση από Αίγινα

Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα / διασκέδαση εν πλω

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
19:30 – Άφιξη στον Πειραιά/Φάληρο

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό. Η σειρά επίσκεψης των λιμανιών ή η ώρα παραμονής σε αυτά καθώς και οι ώρες των γευμάτων κ.τ.λ., είναι βάσει καιρικών συνθηκών και κίνησης των λιμανιών. Οι ακριβείς ώρες για όλες τις δραστηριότητες ανακοινώνονται στο πλοίο καθημερινά. Οι όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα γίνονται για να εξασφαλίσουν την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών.

Άλλοι προορισμοί
Η Pleasure Cruises ανανεώνει συνεχώς τις κρουαζιέρες της για να σας προσφέρει απίστευτες εμπειρίες.


Βραδινή κρουαζιέρα
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ημερομηνίες των βραδινών κρουαζιερών.

Ενδεικτικό πρόγραμμα
-Επιβίβαση στις 20:00 μ.μ
-Ποτό υποδοχής κατά την επιβίβαση
-Αναχώρηση από Πειραιά (Ε2) στις 20:30μμ
-Κρουαζιέρα στον Αργοσαρωρικό
-Βραδινό γεύμα σε μπουφέ
-Διασκέδαση με μουσική
-Επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά στις 00:30 π.μ

Το πρόγραμμα και οι υπηρεσίες κάθε νυχτερινής κρουαζιέρας είναι διαφορετικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.